KLANT AAN HET WOORD

Stephanie vertelt je over haar ervaringen bij Body So Fit.

Het doel was om 10 kg kwijt te geraken, nu zitten we bijna aan het dubbele!😊

Totaal: 110,5 cm kwijt
Gewicht: – 17, 1 kg
Metabolische leeftijd: – 24 jaar

Deze resultaten werden behaald door E-Fit en door extra te sporten in haar vrije tijd.

Goed bezig, Julie!

Resultaat E-Fit 

Prachtig resultaat van deze klant! 

-3,2 kg
Metabolische leeftijd van 27 naar 20
Vetmassa van 28,4% naar 24,9%
BMI van 22,9 naar 21,8

Al deze resultaten zijn behaald na 8 beurten E-Fit.

Sinds jaren heb ik last van mijn rug. Na een mislukte operatie (hernia) heb ik 3 maanden volledig plat gelegen. Hierna heeft de specialist beslist om mijn rug vast te zetten. Dit heeft geen verlichting gebracht, want ik heb nog steeds evenveel last van zindering in de benen als voordien. 

Ik ben een maand geleden opgestart bij Body So Fit met het E-Relieve programma en het gevoel in de benen is bijna volledig weg… Ik voel mij veel beter en ik slaap terug goed, want er waren vroeger nachten waar ik wakker werd van de pijn.

Ik kan nu zelfs gemakkelijk 4-5 km met de fiets rijden. Wat ik ervoor niet kon doen door enorme verzuring in de benen. Ik kan zelfs mijn collega’s bijhouden nu. 

Tevreden klant E-Fit Beauty & Slim.

“Ik heb al heel lang last van chronische rugpijn. Ik had al heel wat behandelingen geprobeerd, van kiné, rugschool tot pijnkliniek, maar niets hielp. Ik bleef zeer veel pijn hebben. 

Sinds ik in Body So Fit de behandeling met de Beauty en Slim volg, voel ik voor de eerste maal in jaren echt een verlichting van de pijn. De combinatie van de infraroodwarmte, met de elektrostimulatie zorgt ervoor dat ik tegelijk de noodzakelijke buik en rugspieren ontwikkel en mijn verkrampte spieren ontspannen.  

Een grote bonus is dat die 20 minuten per sessie voor mij echt een momentje van pure ontspanning en me-time is.

Super resultaat van een klant:

-10 kg
9 jaar jonger
Vetmassa -12,3%
Spiermassa +3,4 kg spiermassa
Visceraal van 6-3

Deze dame verloor 20 kg met E-Fit en Voeding.

Komt nu 1,5 jaar bij ons, een van onze eerste en trouwste klanten.

 Voelt haar veel fitter en beter in haar vel!

Tevreden klant van PS. food & lifestyle

“PowerSlim is voor mij nieuw en ik dacht: ik zal dat ook eens uitproberen. In het begin was het voor mij een hele aanpassing. Ik moest meer eten, maar dan op een andere manier. De producten van PowerSlim zijn zeer lekker. 

Ik ben tot nu toe 5 kg kwijtgeraakt in 3 maanden en ben tevreden over mijn resultaten want de verlofperiode is net voorbij en dat was niet gemakkelijk om dan het programma te volgen. Ik heb wel af en toe gezondigd en ben tot mijn eigen verbazing niet veel bijgekomen. Nu ga ik er terug volop tegenaan en ga voor de gewenste resultaten.

De begeleiding bij Body So Fit is schitterend, ik kan het iedereen aanbevelen. Ik word heel goed opgevolgd en ze steunen mij volledig als het eens wat minder gaat. Ik ga steeds met een goed gevoel huiswaarts.”

Gratis proefsessie e-fit?

GRATIS INTAKEGESPREK VOEDING?